"Bloggtoppen"

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 25 mars 2011

På TUR med Bengan

Hallo där!
Hoppas att allt är finemang.
Jag har varit lite halvseg idag....Var ju på TUR-mässan igår och när allt som bjuds på är gratis mår man ju inte riktigt normalt dagen efter.........tyvärr..........:)
Man får ju skylla sig själv lite men kul hade vi.

Tåget från Varberg gick vid halvett tiden och när vi anlände Götet började vi med att gå in på Centralens Lounge. Har ju funnits ett tag, men alla känner inte till den och många tror nog att man både måste åka första klass och ha nån form av bonuskort för att kunna få ta del av denna.
Men så är det inte..
Även om vi gick in gratis denna gången kostar det i vanliga fall 149 kr för vem som helst. Då får man äta från buffén, fika och dricka det som bjuds på, utan alkohol. Man får även fri tillgång till internet och det finns konferensrum för upp till 12 personer.
Lite sköna soffor och en TV om man bara vill softa en stund.



Uppe på Svenska Mässan är det ju som sagt just denna helgen TUR-mässa och torsdagen är ju alltid vigd för folk i resebranchen.

Här flödade alkoholhaltiga drycker, snittar, körvar, ostar, delekatesser tillsammans med olika exotiska resmål och leverantörer som vi jobbar med hade tävligar om allt möjligt som man aldrig lyckas vinna ändå....:(
Jag och kollegan gick omkring en stund, pratade med alla möjliga och drack lite vin emellanåt.
Plötsligt stöter vi på vår käre vinguru "Bengt Frithiofsson" och måste ju naturligtvis föreviga ögonblicket:

Han e ju för skön den här gubben. :) Han berättade faktiskt att han nyligen gjort en ny serie vinglas som kommer att heta: bubblan. Ett högst besynnerligt glas kommer det att bli där man kommer att kunna sätta fart på vinets rotation som aldrig förr. Man ska nämligen kunna vispa runt glaset så alla aromer o smaker kommer fram på ett sätt som idag inte finns....
:) Mycket spännande.

När vi lite senare glider in i solresors monter, träffar gamla kollegor och dricker lite mera vin, spelar de härliga "After Ski" bandet Tre Drag och det känns nästan som man är på semester.
Vid halv nio tiden sätter vi oss i en taxi ner till den stående bästa festen på hotell "First G" och där är det riktigt röjj. Inga torrbollar i resebranchen direkt utan alla äter dricker, dansar, skrattar och släpper loss.


                                          Fortfarande klar i blicken.....
                                      Liiiite gladare är vi nu......
                                            Oj oj oj va snurrigt det blev ..............
                               Kan vara bra att avsluta kvällen med lite frukt som doppades i den uuuuuuuuunderbara chokladfontänen....mmmmmmmmmmmmm.......

Idag är det lugna gatan hemma och strax ska jag packa väskan för att tidigt imorgonbitti åka till Berliiiiiiiiin. Tjohoooooooo..

Ha en skön fredagskväll alla så hörs vi när jag är hemma från Tyskland igen.

Kram kram//Mässmingel-Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar