"Bloggtoppen"

Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 1 maj 2011

Happy Valborg!

Hej Kära Läsare. :)

Hoppas att livet leker för Er och att ni haft en skön sommar .....

För visst känndes det idag som att den tog slut? Iskalla vindar svepte fram på Babordsvägen och den ena byxan och tröjan åkte på efter den andra.
Blåsten här på Läjet är något jag snart känner att jag snart inte står ut med...(Om inte det hade varit för alla dessa trevliga surfare såklart :)...)
Häromdagen blåste det från alla håll och kanter här i trädgården och jag blev tillslut så trött på att ligga i bikini och halvfrysa så jag helt enkelt öppnade dörren till groventrén och ställde upp den med både vattenkannan och pulversläckaren så att den inte slulle blåsa igen. Sedan slog jag mig ner på en hand-duk mitt bland alla tomburkar, pappersinsamlingspåsar, glasflaskor och den ena bröten efter den andra. Här gassade solen rakt in på min bleka kropp. :)
Måste erkänna att jag inte riktigt kunde slappna av helt...
Tänk om det kommer någon granne som kanske vill låna något, kikar in och ser mig: blek i bikini bland gamla sopor...:)
Herregud, kommer de att tänka..
Vad har hon för problem liksom? Nya fina teakmöbler står på framsidan tillsammans med en sk. lounge avdelning med soffor och fåtöljer. På andra sidan står 6 stolar till och ett stort bord och här ligger hon i en ingång mitt i bröten...
:)
Som ni förstår låg jag ju samtidigt och lurade lite på va katten jag skulle säga när någon frågar hur det står till med mig.
Jag kanske kan låtsas som jag inte förstår..:)...bryta på någon form av norrlänska så hon/han tror att det är min syster från Gällivare på besök.....:)
Japp, så får det bli :)
...................
.............
....
Tråkigt nog kom ingen förbi, utan jag fick snällt och en aning rödmosig kliva upp, hoppa in i duschen och trampa till jobbet.

Ibland är det skönt med sk. flextid. Komma in på jobbet en fredag eftermiddag vid 14 och sedan sätta sig på After Work vid 18 med kollegerna.
Tacka vet jag AW säger jag bara.
Att inte alla personalmöten avskrivs och att man istället inför personal After Worker är för mig helt obegripligt när man nu några dagar senare tänker på vad som sägs under sånna här former :)..
Ja ja...
Mer om det någon annan dag kanske :) Men trevligt var det :)


Iallafall kan jag tillägga att det inte bidde någon milljonvinst efter måsskiten heller...
:( Om de små grisarna inte ens för tur med sig så kan det väl inte vara otillåtet att ta med sig hagelbössan nästa gång jag lunchar ute i det fria?.....Eller...?
:)


                                             Majbrasa med Grannar..........
                                             Vacker solnedgång...........
                                            Salsakillen och Tandtrollet mfl..........




Ha det bäst mina Kära. Puss o kram / Sol-Åsa

1 kommentar:

  1. Ha ha ha, Åsa du är så rolig. Jag sitter här hemma och skrattar när jag läser dina bloggar. Ta det med dig när du har en tung dag, du får iallafall grannen att skratta. Och då är det dessutom en tystlåtan och trögskrattad norrlänning.. Jag ska tänka på dig och hur det ser ut när du ligger bland sorteringssoporna gassar när jag ligger och solar i min pensonärskuvös. Du får komma över när det blir som värst. Det är bara att välja. Pensionärs-varning eller sop-lukt. Kram på dig sop-solarn från Sherry-damen

    SvaraRadera