"Bloggtoppen"

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 12 februari 2011

Leninbadet på Hotell Gästis m.m

Hej alla glada i vintersolen.
Stora kramar till Er först och främst som gör inlägg i min blogg...Det är jättekul att se att ni gillar mina små berättelser om vad jag fyller mina dagar eller mitt lilla huvud med...:)

Ibland händer det ju inte speciellt mycket på ett par dagar, men så plötsligt händer det massa roliga saker flera dagar i sträck.
Denna gången började min torsdagmorgon med en liten utflykt till Götet. Redan när jag satt mig på tåget fick jag kontakt med en man mittemot mig. :) -Du e ny här ..?..frågar han och tittar pillemariskt på mig bakom sina glasögon..
:)
-Jaaa, svarar jag...lite nygammal...jag har ju pendlat i ca 3 år fram tills i sommras då jag började på Resia här i Varberg istället och spar in på både tid o pengar.
Då släpper han bomben som han verkar jättestolt över...-Jag har pendlat i 40 år denna sträckan.....
Herrejössen tänker jag...han måste ju bli galen av allt detta tågfarande fram och tillbaks..
-Jajamensan, fortsätter han...jag har räknat ut att varje år reser jag lika långt som ett varv runt jorden...:)...ojojoj...han har alltså räknat ut detta och för säkert oxå statistik på hur många gånger per år tåget är försenat ...
Jag säger att jag behöver vila och blundar en stund.....:)

Väl i Götebörg letar jag mig över till Lindholmen och konferensmässan. Vi på Resia har en egen monter som vi turas om att stå i och sedan går vi runt och kikar på alla utställare. Mycket bra mässa, måste jag säga om man är i branschen. Lärde mig massor om olika fina spaanläggningar runt omkring både Varberg och Göteborg, så nu ska vi ut och provbo och bedömma hur vi tycker om det.
:)
I Love my job :)

                 Här har vi goa kollegan från HK i Göteborg


I gårkväll hade jag och mannen lite fredagsmys på ett kanonhäftigt ställe mitt i lila Varberg. Tycker absolut ni bör prova.
Heter hotell Gästis och spat heter Leninbadet. Ett lite annorlunda plejs med lite rysk-inspererad-inredning. Jättefräscht med en underbar massör..........
:)
                                 Här kan man bubbla med tända ljus i taket.
                               Roliga skyltar finns det gott om på Kurbadet.
                         Blixten på kameran är lite väääääl stark...Det är inte riktigt så ljust som det ser ut här och överallt finns det fina små lyktor och ljus-stakar.
                                        Just det...ångbastu finns...
                                          Och ett kallbad efteråt kanske..?
Eller ett bubbelbad...på långbänks-stil..

:)

Ha en fortsatt go helg nu o kram på er alla.

Nu blir det skrisko-åkning i solen.

Vi hörs // Lenin Åsa

1 kommentar:

  1. Vad härligt att du tyckte om vårt Leninbadet! Hjärtligt välkommen tillbaka att hälsa på oss :)
    /Mikael, Hotell Gästis

    SvaraRadera